søndag, marts 19

Formel1 i Malaysia

Nu går det altså ikke længere. Om 14 dage når der skal køres formel1 igen, vil jeg meget gerne se Ferrari øverst på skamlen. Og nu er det jo ikke lige meget hvem det bliver fra Ferrari, det skal jo være Michael Schumacher der står der.

Bortset fra at der var mange biler der gik ud, var der nu ikke meget spænding over løbet, så jeg vil da håbe det bliver mere spændende næste gang *lol*. Nu er sæsonen jo lige begyndt, og det er svært at spå om hvem der bliver verdensmester. Men der er ingen tvivl om, at den forsvarende mester ikke giver noget ved dørene. Med de nye regler og den nye form at køre kvalifikation til pole posision på, skulle sæsonen gerne blive mere spændende end de sidste mange år.

søndag, marts 12

Formel1 Baharan


Formula 1 Grand Prix, Brazil, Sunday Podium
Originally uploaded by zerosmetallium.

Uha det var et spændende løb. Men desværre vandt min favorit ikke, Fernando Alonso tog 1. pladsen. Det er nok heller ikke så ringe, så bliver der vel spænding i de efterfølgende løb. Min favorit blev nummer 2, men førte dog det meste af løbet, men det er jo som bekendt ikke nok *lol*. Der skal allerede køres løb i næste weekend igen, så jeg skal ikke vente så længe i spænding.

lørdag, marts 11

Formel1

Juuuubbiiiii nu er formel1 sæsonen begyndt igen. I dag har de kørt om poleposision, og sikke heldigt min favorit havde hurtigste tid. Så nu venter jeg med spænding på at årets første løb skal køres i morgen. Og hvis tingene går som jeg håber, så bliver min favorit verdensmester igen i år. Det var jo lidt af en fejl at han ikke vandt sidste år



Ferrari F2006 Shakedown, Mugello
Originally uploaded by formulapasion.

The WeatherPixie